Ζητήστε το!

Είστε 1 άτομο ή παρέα-ομάδα αποτελούμενη από 2 έως 15 άτομα; Επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μία από τις παραπάνω περιηγήσεις σε χρόνο που εσείς θα επιλέξετε; Ζητήστε το και εμείς θα το οργανώσουμε και θα το πραγματοποιήσουμε!

Συμπληρώστε τη διαθέσιμη φόρμα, διαλέγοντας την περιήγηση που σας ενδιαφέρει, σημειώνοντας τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν σε αυτήν και ορίζοντας την προτιμώμενη ημερομηνία και ώρα υλοποίησής της. Μην αμελήσετε να μας αφήσετε ένα ονοματεπώνυμο, ένα email και ένα τηλέφωνο! Εναλλακτικά, μπορείτε να μας γράψετε στο info@handpeak.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (+30 6947 434687).

Έχετε υπόψη ότι οι περιηγήσεις μας πραγματοποιούνται συνήθως σε ώρες λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων, δηλαδή 10:00-15:00 (Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο) και 10:00-14:00 & 17:30-20:30 (Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή).

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι το κόστος μιας «κατά παραγγελία» περιήγησης διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν σε αυτήν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις μας.


Ενδιαφερόμαστε για την περιήγηση (*): 
Αριθμός συμμετεχόντων (*): 
Ημερομηνία (*):   Ώρα:
+ =
Αποστολη

top